Icon Transparent Dark

Calator Cu Vantul Podcast Trailer

O scurta introducere a podcast-ului despre navigatie Calator Cu Vantul, cu Ciprian Popica gazda dumneavoastra.

O scurta introducere a podcast-ului despre navigatie Calator Cu Vantul, cu Ciprian Popica gazda dumneavoastra. In 2015 am cumparat primul velier si am decis sa ma mut la bord cu dorinta de a naviga in jurul lumii.

Pentru moment, toate episoadele sunt doar in limba Engleza

Muzica: Epidemic Sound

Ideea de a incepe un podcast a venit dupa sosirea mea in Cuba la bordul Anastasiei. Am intalnit cativa nvigatori Canadieni deosebiti. Dupa ce mi-au auzit povestile, mi-au recomandat sa scriu o carte si sa realizez si un podcast. Am fost ocupat cu viata in general, dar in ultimii doi ani, multi oameni au cerut un podcast. Ma prezint acum asa mai timid, cu o scurta introducere.

Momentan planuiesc sa lansez un episod odata pe luna, dar daca lucrurile devin mai interesante, este posibil sa public un episod la două saptamani. Podcast-ul Calator Cu Vantul este despre pasiunea pentru navigatie si visul de a naviga in jurul lumii. Nu doar povesti despre navigatie, ci si povesti frumoase de viata. Sper ca in viitor voi avea si invitati, cu propriile lor povesti de viata si despre navigatie. Deocamdata… va multumesc pentru ascultare… si va astept sa reveniti pentru primul episod.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x