Termeni Si Conditii

Bine ati venit pe ciprianpopica.com, denumit in continuare Ciprian Popica ( Ca si brand, nu se refera la persoana ).

Va rog sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii, denumiti in continuarea Termeni si Conditii, inainte de a folosi website-ul Ciprian Popica.

Termenii si conditiile sunt aplicabile tuturor utilizatorilor, fara exceptii.
Prin accesarea website-ului Ciprian Popica, fara a se limita la modalitatea de vizitare sau navigare, va dati acceptul si legat de Termeni si Conditii. Acestea se aplica tuturor utilizatorilor website-ului Ciprian Popica.

Website-ul Ciprian Popica

Ciprian Popica este un website unde utilizatorii, care respecta Termenii si Conditiile, se pot bucura de articolele publicate pe blog.

Ciprian Popica nu garanteaza identitatea, varsta sau orice alta data introdusa de utilizatori. Ciprian Popica nu este drept responsabil pentru continutul publicat de vizitatori, exemplu: comentarii, nume de utilizatori ( daca este cazul ), sau orice alt material care poate fi postat de catre clienti si vizitatori.

Taxe Si Servicii

Accesul la continutul publicat pe website-ul Ciprian Popica ( exemplu: articolele publicate pe blog ), este gratuit si nu implica nici un cost din partea vizitatorilor.

Activitati Restrictionate

Vizitatorul / clientul este singurul responsabil pentru conduita si actiunile sale pe website-ul Ciprian Popica. Utilizarea website-ului Ciprian Popica nu trebuie sa:

  • fie false, inexacte, sau sa induca in eroare;
  • fie frauduloase, sau sa implice vanzarea ilegala;
  • incalce drepturile de autor a oricarei parti terte;
  • incalce Termenii si Conditiile;
  • fie obscene sau sa contina pornografie;
  • creeze raspundere pentru Ciprian Popica si colaboratorii sai.

Controlul Continutului

Ciprian Popica detine drepturi de autor pentru continutul publicat pe website-ul Ciprian Popica: text, video, imagini, logo etc.

Ciprian Popica nu controleaza continutul publicat de catre vizitatori ( exemplu: comentariile in articole ). Daca gasiti o parte a continutului ca fiind ofensator, daunator, inexact sau inselator, va rog sa ma contactati.

Este interzisa orice forma de spam in toate formularele disponibile pe website ( exemplu: link-uri catre un alt website ), cu exceptia unui website personal ce poate fi adaugat campul destinat din formularul de comentarii.

Solutionarea Litigiilor

Orice conflict care rezulta din, sau cu privire la obiectul Termenilor si Conditiilor si poate fi solutionat pe cale amiabila, va fi supus solutionarii in final prin arbitraj in Brasov – Romania, in limba Romana in conformitate cu legile in vigoare. Utilizarea website-ului Ciprian Popica este strict interzisa in orice jurisdictie in care nu sunt considerate valabile toate dispozitiile Termenilor si Conditiilor.

Confidentialitate

Ciprian Popica nu vinde, sau divulga informatiile personale ale utilizatorilor catre parti terte fara consimtamant explicit din partea utilizatorilor.

Incalcarea Temenilor si Conditiilor

Fara notificare sau rambursarea oricaror taxe, Ciprian Popica poate sa suspende activitatea utilizatorilor, sau sa inchida conturi ( daca este cazul ).

Garantie

Sunteti de acord ca prin utilizarea website-ului Ciprian Popica va asumati un risc.
Ciprian Popica nu isi asuma nici o garantie asupra continutului publicat de vizitatori ( exemplu: comentariile in articole ). Ciprian Popica nu isi asuma nici o responsabilitate pentru erori, greseli, lipsa de acuratete a continutului acestui website.

Ciprian Popica nu isi asuma nicio intrerupere, sau incetare a transmisiilor catre website, precum si orice acces neautorizat.

Raspunedere Limitata

In nici un caz Ciprian Popica, partenerii sai, precum si cei care lucreaza pentru Ciprian Popica nu vor fi responsabili penru orice daune, directe sau indirecte, generale, speciale, compensatorii, de consistenta, accidentale care rezulta din utilizarea website-ului Ciprian Popica.

Raspunderea avuta de Ciprian Popica, a partenerilor sai, precum si a colaboratorilor este limitata, in orice circumstanta, la o valoare care include cel mult valoarea taxelor platite in ultimele 12 luni catre Ciprian Popica ( daca este cazul ).

Date Cu Caracter Personal

La data de 28 decembrie 2015 a intrat in vigoare Decizia nr. 200/2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesara notificarea, precum si pentru modificarea si abrogarea unor deciziiemisa de presedintele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si publicata în Monitorul Oficial nr. 969 din 28 Decembrie 2015.

Aceasta decizie a fost emisa in temeiul prevederilor art. 22 alin. (9) din Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, conform carora autoritatea de supraveghere poate stabili si cazuri in care notificarea nu este necesara.

Avand in vedere necesitatea asigurarii unei protecţii eficiente a drepturilor persoanelor ale caror date cu caracter personal sunt supuse prelucrarii, in special in cazul anumitor operatiuni de prelucrare care prezinta riscuri pentru drepturile si libertatile persoanelor fizice, prin aceasta reglementare Autoritatea de supraveghere a stabilit situatiile in care se mentine in sarcina operatorilor obligatia de notificare raportat la natura datelor prelucrate, scopul prelucrarii, la categoriile de persoane vizate, sau la mecanismele utilizate pentru prelucrarea datelor.

Ciprian Popica

Sunteti de acord ca Ciprian Popica nu va fi facut responsabil sau raspunzator, direct, sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate, sau presupuse a fi cauzate de, sau in legatura cu folosirea website-ului Ciprian Popica.
Ciprian Popica isi rezerva dreptul de a face modificari acestor Termeni si Conditii fara nici o notificare prealabila. Va rugam sa revizuiti acesti Termeni si Conditii periodic.

Notificari

Ciprian Popica are sediul in: Strada Campului 267, Loc. Prejmer, Jud. Brasov, Cod. 507165.

Pentru orice notificari va rog sa folositi formularul din pagina de contact.

Ultima modificare: 10 Martie 2022